Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO ǀ CFR Cluj - FCSB 0-1. Edjouma decide derby-ul polar, după o pasă de senzaţie oferită de Tavi Popescu

CFR Cluj Publicat pe 5 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21002756/2/cfr-cluj-fcsb-superliga-superbet-05-02-2023.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a ardelenilor pe teren propriu.

Partida de la Cluj a început cu 10 minute întârziere din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu.  Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, prima repriză a întâlnirii a fost una alertă, dominată de echipa bucureşteană şi cu intervenţii excelente ale celor doi portari: Scuffet (CFR Cluj) şi Târnovanu (FCSB). 

În repriza secundă ritmul jocului a mai scăzut, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost bucureştenii. Edjouma l-a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88. Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

CFR - FCSB 0-1 , live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Boateng, Muhar, Cvek - Petrila, Janga, Krasniqi. Rezerve: Bălgrădean, Braun, Kolinger, Hoban, Bordeianu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - Cordea, Compagno, Oct. Popescu.

Minutul 90+6: Fluier final! FCSB se impune la Cluj, cu scorul de 1-0.

Minutul 88: GOL FCSB! Popescu scoate excelent la Edjouma. Mijlocaşul francez marchează cu o execuţie de fineţe.

Minutul 80: Edjouma trimite din cădere din afara careului, execuţia sa trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 70: Deac scoate elegant la noul intrat Yeboah. Târnovanu are din nou o super intervenţie.

Minutul 51: FCSB dă rapid replica. Octavian Popescu trage bine plasat, însă Scuffet este poziţionat excelent şi respinge în corner.

Minutul 50: Petrila încearcă un şut prin surprindere de la distanţă, dar Târnovanu este la post.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0. FCSB a stat mai bine la capitolul ofensivă, dar şi CFR a dat o replică bună.

Minutul 31: Cordea scoate la Şut, acesta se lasă foarte bine pe minge şi trimite de la peste 20 de metri. Scuffet salvează situaţia cu un reflex de mare portar.

Minutul 30: Acelaşi Krasniqi iroseşte o nouă şansă. Kosovarul pătrunde în careu din margine şi şutează în forţă. Târnovanu respinge.

Minutul 24: Krasniqi trage din afara careului. Mingea se loveşte de Şut, care e foarte aproape să marcheze în proprie poartă.

Minutul 15: Radunovic centrează, mingea este deviată până la Cordea, care are o şansă mare de a deschide scorul. Scuffer este însă la post.

Minutul 12: Krasniqi trage în forţă de la peste 20 de metri. Târnovanu respinge cu un reflex de senzaţie.

Minutul 5: Cordea reia din marginea careului mult peste poartă.

Minutul 1: A început partida cu 10 minute întârziere, din cauza unor probleme la instalaţia de nocturnă!

--------------------------------------

CFR Cluj abordează partida cu FCSB cu victorii pe linie în acest an, 3-0 cu Farul şi 1-0 cu FC Voluntari. De partea cealaltă, formaţia lui Mihai Pintilii a câştigat în primul meci din 2023 cu FC Hermannstadt, scor 1-0, dar apoi a cedat în disputa cu Farul, de acasă, scor 2-3.

În acest moment, diferenţa de puncte dintre cele două echipe este de nouă puncte, CFR Cluj având 50 de puncte, iar FSCB numai 41.

3 jucători, OUT înaintea derby-ului

Patronul Gigi Becali a hotărât să îl scoată din lot pe Billel Omrani, fotbalist pe care l-a adus greu la echipă, pe care îl dorea de foarte mult timp.

Becali a luat această decizie, conform GSP, pentru că nu e mulţumit de modul în care a evoluat în partida cu Farul, de runda trecută, pierdută, dar şi atitudinea pe care o afişează atacantul la antrenamente a forţat această decizie.

Dacă Billel Omrani nu va fi în lot în partida cu CFR Cluj, va fi al treilea jucător important pe care FCSB nu va miza în marele derby cu campioana României, în categorie mai fiind şi Dawa şi Florinel Coman, amândoi suspendaţi.

CFR Cluj, pe punctul să-l aducă pe Otele mai repede decât era planificat

Philip Otele, atacantul în vârstă de 23 de ani al celor de la UTA Arad va ajunge mai repede la CFR Cluj.

Preşedintele campioanei, Cristi Balaj a dezvăluit că a ajuns la un acord pentru a-l aduce pe nigerian. Mutarea era programată pentru vară, dar pentru o sumă de bani, lucrurile au fost urgentate.

De asemenea, în schimbul lui Otele, UTA îl va primi pe Roger.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele