Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0. Ardelenii nu au simţit plecarea unor jucători importanţi

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21254452/3/cfr-1907-cluj-politehnica-iasi-superliga-superbet-15-07-2023.jpg

CFR Cluj a câştigat pe teren propriu, scor 2-0, contra Politehnicii Iaşi, în prima etapă din Superligă şi a devenit lider în clasament.

Meciul de la Cluj a început cu un gol anulat formaţiei oaspete, în minutul 4. Andrei Gheorghiţă a profitat de o eroare uriaşă din defensiva clujenilor şi a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru offside.

În minutul 12, gazdele au deschis scorul. A fost o centrare a lui Camora, de pe partea stângă, iar Bîrligea a reluat din careul mic mingea respinsă de portarul Jankov. Clujenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 28 (Cvek) şi 45+5 (Jefte Betancor), dar au mai înscris doar o singură dată, în minutul 49, prin Cristian Manea.

CFR a jucat apoi la rezultat, iar ieşenii nu au fost în stare să desfacă apărarea echipei lui Mandorlini. Clujenii au câştigat cu 2-0 şi sunt lideri în Superligă, cel puţin până duminică.

 

VIDEO |  CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0 (Bîrligea 13, Manea 49), în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sava - Ţîru, Ajeti, Boben - Manea, R. Filip, Muhar, Cvek, Camora (cpt.) - Betancor, Bîrligea
  • Poli Iaşi: Jankov - Martac, Fl. Ilie, Katanec, S. Şerban - Jatoba, Vaşvari (cpt.), A. Roman - Gheorghiţă, Harrison, R. Ion

Minutul 90+5: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 2-0.

Minutul 72: Ajeti reia cu capul puţin peste poartă din 5 metri, după o lovitură liberă.

Minutul 49: GOL CFR Cluj! Sorin Şerban şi Jankov gafează în sincron, Manea profită şi duce scorul la 2-0.

Minutul 45+3: Pauză! CFR conduce cu 1-0.

Minutul 31: Harrison îşi face mingea pentru şut, dar trage puţin pe lângă poartă din margea careului.

Minutul 13: GOL CFR! Jankov respinge centrarea lui Camora până la Bîrligea, care excelent poziţionat îndeplineşte o formalitate.

Minutul 4: Ţîru greşeşte grav şi respinge aproape de poartă în Harrison. Mingea ricoşează cu ceva noroc la Gheorghiţă, care înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------

De asemenea, CFR Cluj - Poli Iaşi va putea fi urmărit şi în format video-text, pe site-ul Primasport.ro, unde vor putea fi văzute toate golurile şi toate fazele importante din meci.

Poli Iaşi a avut un sezon fabulos în Liga 2. Leo Grozavu şi-a impus stilul şi a reuşit să aducă echipa din Moldova din nou pe prima scenă a fotbalului. Poli ba debuta în Superliga chiar contra celor de la CFR, echipa care a auferit mai multe transformări. 

În tabăra opusă, CFR a rămas fără Dan Petrescu. După ce a ratat titlul în Superligă, Dan Petrescu a decis să plece din Ardeal. De la fosta campionă din Superligă au plecat mai multe nume importante, printre ele fiind şi Nana Boateng.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele