Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0. Campioana a gestionat perfect derby-ul cu oltenii

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20855738/2/cfr-cluj-universitatea-craiova-superliga-superbet-11-09-2022.jpg

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii

Clujenii au deschis scorul prin Muhar, în minutul 17, şi l-au majorat în minutul 27 când Găman l-a prins pe picior greşit pe propriul portar, Lazar, şi a înscris un autogol.

Cu această victorie, ardelenii sunt pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte.

LIVE VIDEO ǀ CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0 (Muhar 17, Găman 27-autogol), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Deac, Muhar, Bordeianu - Yeboah, Malele, Petrila
  • ”U” Craiova: Lazar - Papp, Găman, Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu, Screciu, Bancu - Cîmpanu, Markovic, Nistor

Minutul 90+6: Fluier final! CFR se impune cu 2-0.

Minutul 65: Vătăjelu scoate la Mitrea. Fundaşul trimite în forţă de la distanţă, dar Scuffet este din nou la post.

Minutul 51: Ivan trimite cu efect de la distanţă, dar Scuffet scoate o minge extrem de dificilă.

Minutul 49: Malele trece de Mitrea şi pătrunde în careu. Atacantul celor de la CFR trage din poziţie bună, dar Lazar respinge cu un reflex excelent.

Minutul 45+3: Pauză în Gruia! CFR Cluj conduce cu 2-0.

Minutul 27: GOL CFR! Eroare incredibilă comisă de Găman. Experimentatul fundaş încearcă să trimită la portar, dar Lazar nu reuşeşte să ajungă la timp şi mingea intră în poartă.

Minutul 17: GOL CFR! Muhar primeşte balonul la 25 de metri şi deschide scorul cu o execuţie imparabilă cu efect exterior de la distanţă.

Minutul 16: Vătăjelu îl lansează foarte bine pe Markovic. Scuffet este inspirat şi iese pe pasa la întâlnire. Jucătorul oltenilor reuşeşte să devieze, dar nu prinde cadrul porţii.

Minutul 14: Petrila trimite în zid din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri! Deac vine pe recuperare dar trage mult peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

În timp ce CFR Cluj ocupă locul 10 cu 12 puncte câştigate în 7 meciuri jucate, Universitatea Craiova se clasează pe 7, cu 14 puncte în 8 partide. Bilanţul ultimelor 10 confruntări dintre cele două formaţii este unul extrem de echilibrat: 3 victorii pentru olteni, 3 pentru clujeni şi 4 remize.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele