Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”
E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB” E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB”
VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova
VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit” VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit”

VIDEO | CSA Steaua, cu asistenţă redusă şi la primul meci acasă din 2024

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21514319/1/ghencea-gol.png

CSA Steaua Bucureşti primeşte vizita celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, astăzi, de la ora 19:00. Partida face parte din etapa cu numărul 17 din Liga 2 şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

”Militarii” joacă cu asistenţă redusă primul meci oficial de acasă din 2024. Pe arena din Ghencea la ora de start erau aproximativ 1000 de spectatori, majoritatea fiind comasaţi în peluză.

CSA Steaua Bucureşti se află pe locul 11, cu 22 de puncte acumulate în 16 etape. "Militarii" vin după înfrângerea din deplasarea de la Reşiţa şi au nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off.

De cealaltă parte, Viitorul Pandurii vine după înfrângerea la scor de neprezentare de pe teren propriu cu liderul ligii secunde, Şelimbăr. Formaţia din Târgu Jiu a acumulat 23 de puncte după 16 partide disputate, şi se află pe 10, cu o poziţie deasupra adversarei directe de astăzi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele