Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

VIDEO ǀ Dan Petrescu, fairplay cu Rapid, dar critic faţă de arbitraj: ”A fost o viciere clară de rezultat!”

CFR Cluj Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a criticat arbitrajul, după ce echipa sa a pierdut cu 2-1 derby-ul cu Rapid, în urma a două penalty-uri acordate eronat, în opinia sa, pentru giuleşteni.

Cu un calm destul de surprinzător, ”Bursucul” a precizat că nu îşi doreşte să ia din meritele Rapidului şi ale omologului său, Adrian Mutu, pentru evoluţia trupei ”alb-vişinie” din meci. În plus, Petrescu a transmis felicitări pentru Rapid.

”În primele 30 de minute, am controlat jocul, apoi a venit faza penalty-ului, pe care am revăzut-o. Luckassen a făcut primul faultul. Penalty, au dat gol, până la pauză am căzut, putea fi şi 2-0.

În repriza a doua, iar am început bine, apoi penalty. Dacă avem VAR, nu înţeleg de ce nu s-a dus să vadă faza, că la primul s-a dus. La ultima fază, când ai corner, tu fluieri finalul.

Mi s-a părut un penalty ca pe vremea Scorniceştiului, fără să le iau din merite celor de la Rapid. A fost o viciere clară de rezultat. Puteţi să puneţi un titlu, Popa 2 - CFR 1.

Orice acţiune a fost judecată în favoarea lor. De ce să mă mai duc eu să fac scandal? Eu am stat pe bancă, am stat liniştit. Nu cred că e vina lui neapărat, dacă cei de la VAR l-ar fi chemat sau el să fi spus că vrea să vadă fazele mai bine., a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 1.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat. Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele