Ultima oră
VIDEO | Alaves - Athletic Bilbao 0-2. Eşec pentru Ianis Hagi, la primul meci ca titular în La Liga VIDEO | Alaves - Athletic Bilbao 0-2. Eşec pentru Ianis Hagi, la primul meci ca titular în La Liga
VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A
VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!”
Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate
VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist
Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor

VIDEO | Dănuţ Lupu se apără după ce a fost condamnat la închisoare: ”Cred că viaţa fiecărui om e mai importantă ca orice!”

Legendele sportului Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

Dănuţ Lupu (56 de ani), fost mijlocaş la Dinamo şi Rapid, a fost condamnat cumulat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus în mod repetat fără permis.

Fostul internaţional român a contestat decizia. Instanţa se va pronunţa din nou pe data 7 iunie, după ce a amânat un verdict de două ori anterior.

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu şi-a explicat decizia de încălcare a Legii prin nevoia de a ajunge la spital într-un moment în care se simţea rău şi a considerat că viaţa lui este pusă în pericol.

”Nu ştiu dacă o să pot obţine suspendarea pedepsei, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocaţi, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. 

Pur şi simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, şi martorii au declarat acelaşi lucru. Acum, ştiţi cum e în viaţă, chiar dacă faci anumite greşeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greşeala mea.

Nu aş schimba nimic, pentru că eu cred că viaţa fiecărui om e mai importantă ca orice!”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Gândul

Lupu a fost prins conducând în România pe drumurile publice, deşi permisul i-a fost anulat pe 30 aprilie 2001, când fostul internaţional român a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt