Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Dan Petrescu l-a vrut pe Eric la CFR Cluj, dar discuţia s-a terminat cu o criză de râs. Comparaţia interesantă cu Gheorghe Hagi

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21022877/2/ss-lazio-roma-cfr-cluj-europa-conference-league-16-02-2023.jpg

Eric de Oliveira a povestit un dialog fabulos pe care l-a purtat cu Dan Petrescu, antrenorul campioanei en-titre CFR Cluj, în perioada în care cel mai bun marcator străin din istoria Superligii evolua pentru FC Voluntari.

”Bursucul” i-a transmis, la acea vreme, brazilianului ce a obţinut cetăţenia română că şi-ar dori să îl aducă la CFR Cluj, impresionat de calităţile sale tehnice. Eric l-a întrebat de ce ezită, iar Petrescu i-a spus că nu ştie dacă poate să alerge atât de mult cum îşi doreşte el. Replica actualului analist Prima Sport a fost una ce le-a stârnit ambilor râsul: Mister, vrei să alerg sau să joc fotbal, că dacă vrei mă duc la atletism?”.

Viziunile diferite ale lui Hagi şi Petrescu

Ulterior, Eric a făcut o comparaţie interesantă între Gheorghe Hagi, cu care a colaborat la Viitorul Constanţa, şi Dan Petrescu. Eric a subliniat că ”Bursucul” se concentrează doar pe munca fizică a jucătorilor, în timp ce ”Regele” ţine cont şi de talent.

”De când îl ştiu eu personal (n.r.- pe Dan Petrescu) nu lasă de la el. Trebuie să fie exact pe muncă. Poţi să spui că în ultimii 15 ani nu am avut la CFR un mijlocaş (n.r.- creativ). Hai să zicem de Culio că era mingicar, dar era mai mult un optar.

Eu am auzit de la el că vrea să mă aducă de la Voluntari din iarnă. I-am zis <<de ce nu mă aduci?>>. <<Da, dar nu sunt sigur că poţi să alergi>>. <<Mister, vrei să alerg sau să joc fotbal, că dacă vrei mă duc la atletism>>. Şi am început să râdem acolo, dar e un antrenor inteligent.

Acum, nu vreau să fac comparaţie între el şi Hagi. Dan Petrescu e pe muncă, pe forţă. Hagi e şi pe muncă, dar şi pe talent. Trebuie să şi joci. Că dacă te duci paralel cu mingea…”, a povestit Eric, la Fotbal Show.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele