Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

VIDEO EXCLUSIV | Diferenţe majore între VAR-ul românesc şi cel spaniol în luarea unor decizii cheie. ”După părerea mea nu a fost offside”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21067675/1/vara.png

Partida dintre CFR Cluj şi Rapid, terminată la egalitate, scor 2-2, transmisă LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, nu a fost lipsită de intervenţia VAR, iar o fază controversată a fost consemnată în minutele adiţionale, când a marcat campioana României.

A punctat Anton Maglica, dar reuşita a fost anulată, apoi, după o analiză de trei minute în camera VAR.

Dincolo de problema cu timpul de luare a unei decizii, grafica arbitrajului inteligent nu a fost elocventă. Spre comparaţie, în El Clasico a fost o fază la fel de dificilă, dar care s-a putut elucida foarte uşor, datorită tehnologiei.

Fostul fotbalist George Galamaz s-a declarat uimit de modul în care sunt trase liniile la noi şi nu înţelege de ce sunt făcute marcaje atât de groase.

”După părerea mea nu a fost offside, iar dacă se valida golul nu se mai ajungea la ocazia lui Costache (n.r. care putea marca golul victoriei celor de la Rapid la ultima fază).

Dacă ne uităm la piciorul celui de la Rapid se vede că e mai aproape de linia de 6 metri. De asta e aşa gros trasă ca să lase loc de interpretări, altfel nu ai cum să o faci atât de groasă, la noi a rămas doar aşa.

Dacă era filmat şi din alt unghi, dacă mai era o cameră pe 6 metri, cu siguranţă s-ar fi văzut mult mai clar şi mult mai bine”,
a declarat George Galamaz, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele