Ultima oră
VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni
Andrei Prepeliţă, aproape de revenirea în Superliga. ”La pauză toţi erau cu capul în pământ”
Andrei Prepeliţă, aproape de revenirea în Superliga. ”La pauză toţi erau cu capul în pământ”
Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino
VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin

VIDEO EXCLUSIV | "E dezastru, acesta este adevărul!" Vasile Miriuţă, analiză dură asupra situaţiei din liga secundă

Liga II Publicat pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21466457/2/miriuta.jpg

În sezonul trecut din liga a 2-a, FRF a întâmpinat probleme, în condiţiile în care CSA Steaua şi Unirea Dej s-au calificat în play-off, deşi nu aveau drept de promovare.

Haosul continuă şi în actuala ediţie şi are loc o nouă situaţie fără precedent. Opt echipe nu vor avea drept de promovare în Superligă, două dintre ele aflându-se chiar pe locuri ce le asigură prezenţa în play-off.

Aflat în studioul Fotbal Show, Vasile Miriuţă, a criticat dur situaţia din a doua ligă a României. Tehnicianul român a antrenat-o ultima dată chiar pe Chindia Târgovişte, formaţie aflată pe locul 11 în eşalonul secund.

"Eu am fost la o echipă cu pretenţii, între ghilimele. Dacă ne uităm ce se întamplă la Târgovişte, nu e de mirare. Ştiam situaţia, dar nu am vorbit niciodată despre asta.

Promoveaza Slobozia si Buzăul. Investesc şi au condiţii bune. Nu ştiu Chiajna. Sunt 2 echipe mai bune decat celelalte, în rest e dezastru. Despre baraj, nu ştiu cine va juca, pentru că Şelimbăr şi Corvinul nu au drept de promovare.

E dezastru, acesta este adevărul. Salarii neplătite de luni de zile. Ce să mai joace şi jucătorii? Tu faci stadion nou, dar te antrenezi la 15-20 de kilometri", a declarat Vasile Miriuţă, în exclusivitate pentru Prima Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele