Ultima oră
Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!” VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorii români care s-au revoltat, puşi la zid. ”Este o datorie pe care o are orice fotbalist! Sunt prea multe mofturi”

Echipa nationala Publicat pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

Jucătorii crescuţi în afara României, plecaţi de la vârste fragede echipe puternice din marile campionate din Europa, au fost profund dezamăgiţi de tratamentul primit la reprezentativele de tineret ale echipei naţionalei.

Cătălin Cîrjan şi Andrei Coubiş sunt doi dintre jucătorii români care au venit cu dezvăluiri uluitoare legate de oamenii din jurul naţionalei României. În situaţia lor sunt şi alţi fotbalişti care se gândesc să refuze convocările la reprezentativele de tineret.

Contactat prin telefon în cadrul emisiunii Fotbal Show, Viorel Hizo, a vorbit despre situaţia delicată din acest moment. Tehnicianul caracterizează atitudinea fotbaliştilor drept ”mofturi”. 

”Echipa naţională nu se refuză, atunci când selecţionerul te convoacă trebuie să te prezinţi. Este o datorie pe care o are orice fotbalist care a crescut în România, care s-a pregătit în România. Sunt prea multe mofturi vizavi de acest subiect! 

Nu îi obligă nimeni să vină la echipa naţională (n.r. jucătorii crescuţi în afară care refuză naţionala), dacă nu mai vor este problema lor! Toţi jucătorii sunt egali în echipa naţională”, a spus Viorel Hizo, în exclusivitate la Fotbal Show.

Andrei Coubiş nu mai vrea să audă de naţionala României

Andrei Coubiş (19 ani), căpitanul echipei de tineret a celor de la AC Milan nu vrea să mai audă de naţionala noastră.

Fundaşul a ales să joace pentru Italia, fiind component al lotului U20. Tatăl său a dezvăluit că tânărul fotbalist s-a simţit foarte prost, datorită unui moment petrecut în cantonamentul ”tricolorilor” din Slovenia, în vara lui 2022.

”Andrei nu mai vrea să audă de România. E şi un tip cu o personalitate impresionantă. Episodul care l-a dezamăgit cel mai tare şi i-a declanşat o ură incredibilă s-a petrecut vara trecută, pe durata Europeanului U19 din Slovacia.

Au stat în acelaşi hotel cu italienii şi într-o seară, după ce au mâncat, a urcat în cameră la colegii lui de la Milan să mai stea la taclale înainte de somn.

Erau doi băieţi, au crescut de mici împreună, se cunosc foarte bine, au stat vreo oră la poveşti şi asta a fost tot. L-a văzut însă cineva din staff şi au ajuns să-i reproşeze că s-a dus să discute ca să piardă meciul direct.

S-a simţit foarte prost când a văzut că, după episodul cu amicii de la Milan, n-a fost anunţat în echipă pentru meciul cu Italia. Era convins că va fi titular, dar nu l-au băgat să joace decât către final”
, a declarat Gheorghe Coubiş, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri