Ultima oră
Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea” Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea”
Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest
Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma

VIDEO EXCLUSIV ǀ ”Nu sunt pregătiţi”. Opinie dură despre prestaţia celor de la Farul, înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 8 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21250700/1/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-supercupa-romaniei-8-07-2023-3.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa şi a câştigat Supercupa României, primul trofeu al noului sezon fotbalistic intern.

Florin Răducioiu s-a declarat uluit de prestaţia modestă a campioanei României, care va disputa miercuri prima manşă a turului I preliminar din Liga Campionilor, contra moldovenilor de la Sherif Tiraspol.

”Am văzut o echipă care nu a arătat adevăratul stil al ei, de a jucat prin pase. Jucătorii din punct de vedere fizic nu sunt pregătiţi din punctul meu de vedere.

Au fost foarte multe greşeli individuale, nu am recunoscut-o ca stil de joc. Poate e o scuză, au fost câţiva jucători tineri, care au nevoie de timp să se angreneze în mecanismele echipei lui Hagi. M-a dezamăgit Farul, mă aşteptam mai mult, prin jocul ei de ansamblu defectuos.

(n.r. dacă poate schimba Hagi ceva până la meciul cu Sheriff) Bineînţeles că da! Hagi este un foarte bun psiholog, ştie cum să vorbească. Sezonul a început cu pierderea unei cupe, la aspectul mental trebuie să lucreze”, a explicat Răducioiu, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele