Ultima oră
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!

VIDEO | Famalicao - Sporting Lisabona 3-1. „Leii” nu şi-au revenit după eliminarea surprinzătoare din Europa League

Fotbal Internațional Publicat pe 4 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19289784/2/famalicao.jpg

Sporting Lisabona a suferit o nouă înfrângere, în această seară, în deplasare, pe terenul celor de la Famalicao, scor 1-3. „Leii” par să nu-şi fi revenit după eliminarea neaşteptată din Europa League, venită în urma înfrângerii din Turcia, 1-4 cu Basaksehir, joia trecută.

Cu Famalicao, Sporting a început meciul practic de la 0-2. Asta după ce Racic, în minutul 5, şi Goncalves, 3 minute mai târziu, au făcut ca gazdele să conducă rapid cu două goluri diferenţă. Şi chiar dacă „alb-verzii” au redus din handicap, în minutele suplimentare ale primei reprize, prin Coates, revirinentul mult aşteptat nu a avut loc nici în partea secundă a jocului. Mai mult, acelaşi Goncalves a reuşit „dubla”, în minutul 66, când a stabiit deznodământul meciului şi scorul final.

După 3-1 cu Sporting, Famalicao face 36 de puncte şi urcă pe locul 6 în clasamentul primei ligi portugheze. De cealaltă parte, Sporting se află pe 4 şi are în acest moment 39 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri