Ultima oră
La asta nu se gândea nimeni! A retrogradat, dar ar putea ajunge pe banca lui Bayern La asta nu se gândea nimeni! A retrogradat, dar ar putea ajunge pe banca lui Bayern
Le cere părinţilor să nu îşi mai lase copiii la stadion! "Multe duhuri necurate" Le cere părinţilor să nu îşi mai lase copiii la stadion! "Multe duhuri necurate"
Ana Bogdan a câştigat Heart Award Ana Bogdan a câştigat Heart Award
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga

VIDEO | FCU Craiova - Oţelul Galaţi 0-2. Dorinel Munteanu scapă de blestemul egalurilor

Superliga Publicat pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21323680/2/fc-u-craiova-otelul-galati-superliga-superbet-22-09-2023-1.jpg

Oţelul Galaţi a învins în deplasare, scor 2-0, formaţia FCU Craiova, în uvertura etapei a zecea din Superligă. Este prima victorie reuşită de moldoveni în acest campionat.

La Craiova, gazdele au avut ocazii de gol în prima jumătate de oră a meciului cu Oţelul. Blănuţă a trimis în bară, în minutul 26, iar Dur Bozoancă a avut o intervenţie salvatoare la lovitura de cap a lui Aurelian Chiţu, la faza următoare şi prima repriză s-a încheiat fără gol marcat. După pauză, Dorinel Munteanu a fost extrem de inspirat la capitolul schimbări.

L-a aruncat în luptă pe Fatai şi acesta a deschis scorul în minutul 62, cu o lovitură de cap la centrarea lui Zhelev. Gălăţenii au dominat partea a doua a întâlnirii şi antrenorul oaspeţilor a mai făcut o mişcare care i-a asigurat victoria. Ştefan Bodişteanu a intrat în minutul 78 şi a înscris pentru 2-0 în minutul 80. Acesta a fost scorul cu care s-a încheiat meciul de la Craiova.

Oţelul e pe locul 9, cu 11 puncte, şi a bifat prima victorie a sezonului, în timp ce FCU Craiova, cu 12 puncte, e cu un loc mai sus, pe 8.

VIDEO | FCU Craiova - Oţelul Galaţi 0-2 (Fatai 62, Bodişteanu 80), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, Mascarenhas - Baeten, Dr. Albu, V. Achim (cpt.), Van Durmen - Chiţu, Blănuţă
  • Oţelul: Dur Bozoancă - Adăscăliţei, Yabre, Lovric, Zhelev - Ariel Lopez - Cisotti (cpt.), Teles - Tănasă, Al. Pop, Maciel

 

Minutul 80: GOL Oţelul! Fatai prelungeşte la Bodişteanu, care reia din careu printre picioarele lui Popa.

Minutul 72: Lovric reia cu capul din 5 metri după un corner, dar Popa scoate spectaculos de sub bara transversală.

Minutul 62: GOL Oţelul! Zhelev centrează, iar Fatai reia cu capul din careu.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 26: Dublă ocazie pentru Craiova! Blănuţă trage în bară, apoi mingea revine la Chiţu. Dar portarul Oţelului are o intervenţie providenţială.

Minutul 22: Pop trage de la 20 de metri puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

FCU Craiova vine după victoria la limită în faţa lui Dinamo din etapa trecută, scor 1-0, şi se află pe locul 8 în clasament după primele 9 runde din Superliga. De cealaltă parte, Oţelul Galaţi se află pe poziţia 12 în Superliga şi e în căutarea primei victorii în campionat din acest sezon, după ce a înregistrat etapa trecută a opta remiză.

Noul antrenor al lui FCU Craiova

FCU Craiova a anunţat că l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Paul Răducan, acesta semnând un contract valabil până la 30 iunie 2024.

Răducan se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică şi Vali David.

Tehnicianul a mai pregătit echipa olteană în perioada august - noiembrie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele