adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

VIDEO | Ianis Hagi a marcat singurul gol al lui Rangers, dar a fost făcut praf de jurnalişti: „Absolut jalnic!”

Alte campionate externe Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20560763/1/ianis.jpg

Ianis Hagi a marcat singurul gol al lui Rangers, cu Aberdeen, însă a fost criticat dur după meci. Echipa lui a remizat 1-1, în deplasare, în direct pe Look Sport 2 şi platforma PrimaPlay.ro. 

Golul lui Ianis a venit destul de rapid, în minutul 20 al partidei. Ultimul gol marcat de Ianis pentru Rangers a fost în Liga Europa, în noiembrie 2021, în meciul cu Brondby. 

Jurnaliştii scoţieni l-au notat cu 5 pentru prestaţia cu Aberdeen, şi pe lângă asta, i-au adresat şi critici aspre.

„Hagi a fost marcatorul lui Rangers, dar în afară de gol, a fost absolut jalnic. Le-a oferit mingea adversarilor atât de uşor şi a arătat fără calitate. Trebuie să se îmbunătăţească. Golul înscris l-a făcut să nu ia o notă şi mai mică”, au scris jurnaliştii de la ibroxnews.com.

În campionatul Scoţiei, el a marcat ultima oară chiar în prima etapă, la 31 iulie 2021, la meciul cu Livingston. În clasament, Rangers este lider, cu 52 de puncte, urmată de Celtic, cu 48 de puncte şi Hearts, cu 39 de puncte. 

VIDEO cu golul reuşit de Ianis Hagi

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri