Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Legendele sportului românesc au transmis mesaj de Ziua Naţională. ”Pentru mine România înseamnă acasă şi mai mult înseamnă oamenii”

Special Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20488083/2/6143432-edit-beta-mai-multi-de-1-dec-30112021.jpg

De 1 Decembrie sportul românesc trebuie readus în prima plan, deoarece reprezintă o oază de mândrie a României. La ceas aniversar, nume care au scris sau încă scriu istorie au ţinut să facă urări.

”La mulţi ani, România. La mulţi ani, dragi români. Azi e 1 Decembrie, o zi de sărbătoare pentru toţi românii din întreaga lume. Multă sănătate, bunătate şi iubire. Oriunde ne aflăm în acestă lume am rămas români”, a fost mesajul legendarei Nadia Comăneci.

Noua senzaţie a înotului mondial, David Popivici (17 ani) a ţinut să transmită şi el o urare, nu oricum, ci cu o căciulă dacică pe cap. Proaspăt campion european în bazin scurt, el este o mare speranţă a sportului românesc”.

”Pentru mine România înseamnă acasă şi mai mult înseamnă oamenii, care de cele mai multe ori sunt mişto”, a spus Popovici.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele