Ultima oră
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund

VIDEO ǀ Liverpool – Real Madrid 2-5! ”Galacticii” i-au surclasat pe ”cormorani”, după ce au fost conduşi cu 2-0! Victorie fără emoţii pentru Napoli cu Frankfurt

Liverpool Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21025324/8/profimedia-0757668222.jpg

Spectacolul optimilor din Champions League s-a ridicat încă o dată la nivelul aşteptărilor! Liverpool – Real Madrid s-a terminat cu scorul de 2-5, în direct la Prima Sport 1, după ce ”cormoranii” i-au condus pe ”galactici” cu 2-0. De asemenea, Napoli a confirmat forma fabuloasă pe care o traversează în Serie A. Lidera Italiei a învins cu 2-0 pe terenul lui Frankfurt, în direct la Prima Sport 2, şi a devenit favorită la calificarea în sferturile celei mai importante competiţii intercluburi din lume.

Confruntările au putut fi vizionate online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, în timp ce site-ul www.primasport.ro a redat în regim live video & text cele mai importante faze ale jocurilor.


Frankfurt – Napoli 0-2 (Oshimhen 40, Di Lorenzo 65)

Echipele de start: 

  • Eintracht Frankfurt: Trapp – Buta, N’Dicka, Tuta, Max – Kamada, Jakic, Sow – Lindstrom, Kolo Muani, Gotze
  • Rezerve: Ramaj, Smolcic, Alidou, Rode, Toure, Borre, Hasebe, Alario, Chandler, Lenz, Knauff
  • Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia
  • Rezerve: Idasiak, Gollini, Juan Jesus, Mario Rui, Elmas, Simeone, Breszynski, Politano, Ostigard, Gaetano, Ndombele

Final de meci: Frankfurt – Napoli s-a terminat 0-2!

Min. 65: GOL Napoli! Di Lorenzo dublează avantajul italienilor din pasa de gol furnizată de Kvaratskhelia. 

Min. 58: Kolo Muani (Frankfurt) primeşte cartonaşul roşu direct!

Min. 46: A început a doua repriză!

La pauză Eintracht Frankfurt - Napoli este 0-1!

Min. 40: GOL Napoli! Golgheterul Osimhen deschide scorul pentru lidera din Serie A din pasa decisivă a lui Lozano. 

Min. 36: Penalty ratat de Kvaratskhelia de la Napoli! Trapp ghiceşte colţul şi respinge balonul în corner.


Liverpool – Real Madrid 2-5 (Nunez 4, Salah 14 / Vinicius 21, 36, Militao 47, Benzema 55, 67)

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Bajcetic - Salah, Gakpo, Nunez
  • Antrenor: Jurgen Klopp
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba - Valverde, Camavinga, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius
  • Antrenor: Carlo Ancelotti

Min. 90 + 3: Fluier final: Liverpool - Real Madrid se termină 2-5!

Min. 67: GOL Real Madrid! Karim Benzema primeşte o pasă de la Vinicius. Starul francez al madrilenilor îl driblează pe Alisson şi înscrie cu o execuţie sigură. 

Min. 55: GOL Real Madrid! Şutul lui Benzema este deviat de Gomez, iar Alisson nu poate face nimic pentru a împiedica golul. 

Min. 47: GOL Real Madrid! Modric îi pune mingea pe cap lui Militao, care o aduce pe Real Madrid în avantaj, după ce ”galacticii” au fost conduşi cu 2-0!

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză, Liverpool - Real Madrid este 2-2!

Min. 45 + 1: Ocazie uriaşă pentru Real Madrid! Robertson îl blochează în drumul către gol pe Rodrygo în ultima clipă. 

Min. 36: GOL Real Madrid! Absolut incredibil, Vinicius reuşeşte dubla după ce Alisson a degajat mingea în el. În doar 36 de minute, Courtois şi Alisson, doi dintre cei mai buni portari ai lumii, au gafat incredibil.

Min. 31: Ocazie pentru Real Madrid! De data aceasta Alisson reuşeşte să îi pareze şutul aproape identic ca la gol al lui Vinicius.

Min. 27: Schimbare la Real: iese Alaba, accidentat, înlocuit de Nacho. 

Min. 25: Ocazie mare pentru Liverpool! Carvajal şi Militao reuşesc amândoi să îl blocheze eroic pe Nunez, la un metru de poarta lui Courtois, după o pătrundere incredibilă a lui Salah în careul madrilenilor. 

Min. 21: GOL Real Madrid! Vinicius driblează scurt şi îl învinge pe Alisson cu un şut imparabil la colţul lung. 

Min. 14: GOL Liverpool! Courtois comite o gafă incredibilă şi îi face cadou lui Salah golul de 2-0 pentru ”cormorani”. 

Min. 12: Ocazie pentru Liverpool! Gakpo îi pasează lui Salah, care ia acţiunea pe cont propriu şi şutează la colţul scurt pe lângă poarta lui Courtois. 

Min. 4: GOL Liverpool! Salah centrează în careu, Nunez se desprinde din marcaj şi deschide scorul cu o execuţie absolut senzaţională cu călcâiul. 


Informaţii înaintea meciurilor

Frankfurt are un sezon bun în Bundesliga şi în actuala stagiune, unde ocupă locul 6 cu 38 de puncte, la două ”lungimi” de Freiburg, aflată pe poziţia a 4-a, ultima ce asigură calificarea directă în grupele Champions League. Câştigătoarea Europa League de anul trecut s-a calificat de pe locul 2, cu 10 puncte, dintr-o grupă dificilă din care au mai făcut parte Tottenham (locul 1, 11 puncte), Sporting (locul 3, 7 puncte) şi Marseille (locul 4, 6 puncte).

De cealaltă parte, Napoli reuşeşte una dintre cele mai bune performanţe ale sale în istoria Serie A, unde conduce campionatul cu 62 de puncte în 23 de meciuri. Inter, principala urmăritoare, are doar 47 de puncte. Napoli este foarte aproape să câştige al 3-lea titlu de campioană din istorie, după cele din 1987 şi 1990. Elevii lui Luciano Spalletti au confirmat forma fabuloasă din Italia şi în Champions League, unde au câştigat cu 15 puncte o grupă cu Liverpool (locul 2, 15 puncte), Ajax (locul 3, 6 puncte) şi Rangers (locul 4, 0 puncte).

Liverpool s-a calificat în optimile Champions League de pe locul al doilea, cu acelaşi număr de puncte ca Napoli, dar cu rezultate mai slabe în meciurile directe (i-au învins pe italieni cu 2-0 pe Anfield, dar au cedat la Napoli cu 4-1). Jurgen Klopp are parte de unul dintre cele mai dificile sezoane în cariera sa de antrenor. ”Cormoranii” ocupă în Premier League doar locul 8, iar o eliminare şi din Liga Campionilor ar putea conduce la demiterea tehnicianului german.

”Galacticii” sunt şi ei departe de aşteptări în La Liga, dar se prezintă într-o situaţie mai bună decât Liverpool. Real Madrid ocupă locul 2 în campionatul Spaniei, la 8 puncte distanţă de marea rivală Barcelona, iar, până în acest moment, ”albii” nu par capabili să îşi apere titlul de campioană în faţa grupării blaugrana. Fără să strălucească, Real a reuşit să câştige o grupă în UCL cu 13 puncte din care au făcut parte RB Leipzig (locul 2, 12 puncte), Şahtior (locul 3, 6 puncte) şi Celtic (locul 4, două puncte).

Istvan Kovacs va arbitra Liverpool – Real Madrid

Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce la centru meciul Liverpool - Real Madrid, capul de afiş al optimilor de finală în Champions League.

Centralul român în vârstă de 38 de ani va fi asistat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Horaţiu Feşnic va fi al 4-lea oficial, în timp ce în camera VAR se vor afla Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Reeditarea finalei din 2022 va reprezenta a 4-a partidă arbitrată de Kovacs în actuala stagiune de UCL după Dinamo Zagreb - Chelsea 1-0, Brugge - Atletico 2-0 şi Bayer Leverkusen - Porto 0-3.

Centralul din Carei a mai arbitrat două confruntări în Liga Naţiunilor, un duel în preliminariile Conference League, unul la Mondialul Cluburilor şi două partide la Cupa Naţiunilor din Golf.

Istvan Kovacs a fost, de asemenea, la centru de 12 ori, în actualul sezon, din Superligă. Per total, Kovacs a arătat 105 cartonaşe galbene şi două roşii directe în 21 de meciuri arbitrate, în toate competiţiile, în stagiunea curentă.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele