Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

VIDEO ǀ Mesajul Nadiei Comăneci pentru români de Ziua Naţională

Legendele sportului Publicat pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21405659/1/nadia-fb.jpg

Nadia Comăneci le urează românilor, de Ziua Naţională, sănătate, bunăstare, prosperitate şi succes.

“La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate, urări de bunăstare, prosperitate şi succes. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a spus celebra fostă gimnastă într-un mesaj video.

Nadia Comăneci este sportiva din România cu cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice. Nadia a câştigat nouă medalii la două ediţii de Jocuri, Montreal 1976 şi Moscova 1980: 5 de aur, 3 de argint, una de bronz.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri