Ultima oră
LIVE VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii se distrează cu formaţia bucureşteană LIVE VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii se distrează cu formaţia bucureşteană
Leo Grozavu nu a stat pe gânduri şi a spus unde ar fi trebuit să termine Poli Iaşi campionatul | VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu nu a stat pe gânduri şi a spus unde ar fi trebuit să termine Poli Iaşi campionatul | VIDEO EXCLUSIV
Mircea Rednic, mesaj clar înaintea partidei cu Dinamo, decisivă pentru „alb-roşii”. „Observ că se tot vorbeşte. Există anumite suspiciuni” Mircea Rednic, mesaj clar înaintea partidei cu Dinamo, decisivă pentru „alb-roşii”. „Observ că se tot vorbeşte. Există anumite suspiciuni”
Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte

VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi 1-0. Se prelungeşte seria catastrofală pentru câştigătoarea Cupei

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21348938/2/poli-iasi-fc-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-19-10-2023.jpg

Poli Iaşi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Superligii. Covăsnenii au ratat un penalty şi au avut un gol anulat de VAR.

Meciul de la Iaşi a început cu un penalti acordat de arbitrul Chivulete pentru oaspeţi, dar Cosmin Matei a trimis în bară lovitura de pedeapsă, în minutul 4, şi scorul a rămas alb. Ieşenii au reuşit să deschidă scorul în startul reprizei secunde, prin Luis Phelipe, în minutul 48, care a înscris din pasa lui Marchioni. Sepsi a marcat în minutul 81, prin Debeljuh, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR, care a durat aproape cinci minute. Victoria a revenit ieşenilor, care s-au impus cu 1-0.

Cu acest succes Poli Iaşi este pe locul 10, cu 14 puncte, în timp ce Sepsi a ajuns la a şasea înfrângere consecutivă şi ocupă locul 12, cu 12 puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi 1-0 (Luis Phelipe 48), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Ailenei - Katanec, Fl. Ilie, R. Ispas - Martac, Al. Roman, Bordeianu (cpt.), Marchioni, Ştefanovici - A. Ciobanu, Sg. Buş
  • Sepsi: Niczuly (cpt.) - Aganovic, Bălaşa, Ninaj, Fl. Ştefan - I. Gheorghe, J. Rodriguez, Renţa - C. Matei, Safranko, Ştefănescu

Minutul 90+8: Final de meci! Sepsi se impune cu 1-0.

Minutul 81: Debeljuh reia în poartă din 4 metri o minge ce părea pierdută. Ailenei este păcălit. Leo Grozavu este eliminta pentru proteste, dar reuşita este anulată la VAR.

Minutul 74: Ştefănescu reia razant peste transverslă din lovitură liberă de la 20 de metri.

Minutul 64: Luis Phelipe pătrunde din flancul stâng spre careu. Acesta reia cu efect, dar Niczuly respinge cu vârful degetelor în corner.

Minutul 48: GOL Poli Iaşi! Defensiva lui Sepsi este făcută şah-mat. Luis Phelipe este complet nemarcat pe 7 metri şi reia în poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45: Roman reia în forţă un balon respins, însă portarul lui Sepsi parează.

Minutul 25: Ştefan trimite din flanc la Cosmin Matei. Execuţia acestuia loveşte însă plasa laterală.

Minutul 14: Niczuly intervine excelent la mingea deviată de Buş în interiorul careului.

Minutul 3: Katanec intervine întârziat asupra lu Ştefănescu în careu. Se dictează penalty, dar Matei trage în bara transersală.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

Cele două combatante se află în situaţii diametral opuse. Poli Iaşi a început mai greu campionatul, dar s-au redresat şi au o singură înfrângere în ultimele cinci etape, contra Rapid.

Pe de altă parte, după ce au început foarte bine campionatul, elevii lui Ciobotariu nu se mai regăsesc şi au cinci înfrângeri şi un rezultat de egalitate în ultimele şase meciuri.

Partida de astăzi se anunţă una spectaculoasă. În ultimele cinci meciuri cinci meciuri directe dintre Poli Iaşi şi Sepsi s-au marcat nu mai puţin de 26 de goluri!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele