Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

VIDEO | Porto şi Benfica se luptă pentru titlu în Portugalia, LIVE şi EXCLUSIV pe posturile Look! Sezonul se reia săptămâna viitoare

Primeira Liga Publicat pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/19375780/1/vlcsnap-2020-05-29-10h50m06s188.png

Campionatul Portugaliei se va relua peste o săptămână, în direct şi în exclusivitate pe Look Sport şi Look Plus. În bătălia pentru titlu au rămas primele două clasate, Porto şi Benfica Lisabona, despărţite de un singur punct.

Echipa unde a jucat Marius Niculae, Sporting Lisabona, ocupă locul 4 şi nu mai are şanse la campionat.

“Nici acum nu s-au schimbat prea multe, au rămas aceleaşi echipe mari: Porto, Benfica şi Sporting, acolo unde am jucat şi eu. Încă mai vorbesc cu ei şi trec printr-o perioadă nu foarte bună, dar sper să îşi revină în curând pentru că sunt o echipă mare, de tradiţie şi nu au mai luat titlul de cam de mult!”, spune Marius Niculae.

mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele