Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

VIDEO | Rapid se apără după reacţia sălbatică a lui Săpunaru. De unde ar fi început scandalul

Rapid Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

Portarul echipei Rapid, Horaţiu Moldovan, s-a declarat surprins de atmosfera de la vestiare după meciul de la Craiova, cu FC U, pierdut cu scorul de 0-1. La finalul partidei, în zona vestiarelor au avut loc incidente.

Parcă suntem în junglă, în anii 80. Sunt mai mulţi bodyguarzi decât jucători. Am senzaţia că am venit în junglă! Am pierdut, dar asta este, nu s-a terminat campionatul. Şi noi suntem nervoşi, frustraţi, toată lumea vrea să ne bată, dar să ne bată pe teren, nu la propriu.

Ne doream să îi dăruim o victorie lui Adi Mutu, dar nu am putut. Din păcate toată tactica s-a schimbat atunci când am rămas în zece oameni, şi asta a fost”, a declarat Horaţiu Moldovan.

Au fost incidente grave după meciul dintre FC U Craiova şi Rapid, de la Târgu Jiu, terminat cu victoria oltenilor, scor 1-0. La vestiare a început tot scandalul, fără a fi cunoscut motivul. Au fost îmbrânceli şi înjurături din partea ambelor tabere, din partea jucătorilor.

Mititelu Jr. a afirmat, în emisiune Fotbal Show, că totul a început din cauza comportamentului lui Cristi Săpunaru, care a fost extrem de nervos din cauza faptului că a pierdut din nou în faţa FC U Craiova. De altfel, căpitanul Rapidului este cunoscut pentru comportamentul agresiv pe care îl afişează de fiecare dată când este supărat, părând incapabil să-şi controleze trăirile la cald.

VIDEO cu incidentele de la Târgu Jiu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele