Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

VIDEO | Real Madrid – Levante, joi, de la 22,30, pe Prima Sport 1. Oaspeţii au nevoie de un miracol pe „Santiago Bernabeu” pentru a supravieţui în La Liga

Primeira Liga Publicat pe 12 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20701945/1/profimedia-0641905948.jpg
Parca niciodată nu a fost mai greu pentru Levante, echipă cu un picior în Segunda, decât înaintea confruntării cu Real. Oaspeţii ar putea profita, totuşi, de faptul că noua campioană a Spaniei şi-ar putea menaja mai mulţi jucători importanţi înaintea finalei cu Liverpool, însă chiar şi aşa meciul rămâne unul îngrozitor de greu pentru ei.
 
Dacă Real Madrid are 81 de puncte şi e campioană încă de acum două etape, când a învins-o, tot pe teren propriu, pe Espanol, cu 4-0. Runda trecută, madrilenii au pierdut derby-ul cu Atletico, scor 0-1, însă meciul nu mai conta în economia campionatului.
 
În schimb, Levante tremură serios şi e pe loc de retrogradare, cu doar 3 etape înainte de final. Aflată pe locul 19, penultimul în clasament, a doua echipă a Valenciei are doar 29 de puncte, cu 5 mai puţine decât Granada, prima echipă deasupra liniei. Practic, o înfrângere la Madrid, coroborată cu o eventuală victorie a celor de la Granada în faţa lui Bilbao ar însemna retrogradarea matematică a celor de la Levante.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele