Ultima oră
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate

VIDEO | ROMARIO BENZAR, DOAR REZERVĂ LA LECCE ÎN MECIUL CÂŞTIGAT LA TORINO

Video Publicat pe 17 sep 2019
mail-share icon Email

Lecce a reuşit să se impună surprinzător în faţa lui Torino, chiar în deplasare, cu 2-1. Fără Romario Benzar, care a privit tot meciul de pe bancă, Lecce a deschis scorul cu 10 miunute înainte de pauză, prin Farias. Belotti a egalat din penalty, în minutul 58, însă oaspeţii au lovit decisiv spre final prin Mancosu, în minutul 73, şi s-au impus cu 2-1.

După acest meci, Lecce este pe locul 18, retrogradabil, cu 3 puncte, în timp ce Torino este pe poziţia a şase cu 6 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele