Ultima oră
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare
Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său” Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său”

VIDEO ǀ Santos a retrogradat pentru prima oară în istoria sa. Incidente la Sao Paulo

Alte campionate externe Publicat pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21413863/1/profimedia-0827486052.jpg

Santos FC, clubul legendar al lui Pele şi Neymar, a retrogradat miercuri, pentru prima dată în istoria sa, în divizia secundă. Retrogradarea a provocat incidente la Sao Paulo.

Santos a pierdut, scor 1-2, cu Fortaleza, iar în urma acestui eşec, coroborat cu victoria cu 4-1 a celor de la Bahia în faţa celor de la Mineiro şi cu 2-1 a celor de la Vasco în faţa celor de la Bragantino, a retrogradat.

Jucătorii s-au prăbuşit pe teren la finalul meciului, iar fanii au început să arunce cu obiecte şi scaune, fiind nevoie de intervenţia poliţiei. Membrii echipei au rămas mult timp la mijlocul terenului, suportând scandările ostile ale fanilor care i-au descris drept "echipa ruşinii". Situaţia a degenerat şi în faţa stadionului Vilma Belmiro, unde un autobuz a fost incendiat.

Numeroase maşini, printre care şi cea a atacantului Steven Mendoza, au fost de asemenea distruse de flăcări, relatează Globo Esporte. Se pare că aceasta a fost ţintită la întâmplare de fanii nemulţumiţi.

Mai multe acte de vandalism şi distrugeri au fost raportate pe străzile din jur.

Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa grupurile şi a le permite jucătorilor să părăsească stadionul în deplină siguranţă. 

Jucătorii au reuşit să găsească o oarecare alinare în persoana lui Neymar (31 de ani), care a postat un mesaj plin de optimism pe contul său de Instagram. "Santos întotdeauna. Vom zâmbi din nou...", a scris el.

Această retrogradare vine la mai puţin de un an de la moartea idolului clubului, Pelé, la 29 decembrie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt