Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO Serie înfiorătoare pentru Benfica. „Vulturii” pierd şi cu Maritimo şi rămân cu doar două victorii în ultimele 13 meciuri!

Fotbal Internațional Publicat pe 29 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19406297/3/maritimo-gol.jpg

Benfica Lisabona a mai suferit o umilinţă, în această seară, la Funchal, unde a fost învinsă cu 2-0 de modesta Maritimo. 

Benfica ajunge la o serie înfiorătoare de 13 meciuri în care a obţinut doar două victorii. În tot acest timp, a risipit o sumedenie de puncte şi a fost depăşită de rivala FC Porto, deşi în urmă cu câteva luni campionatul părea la discreţia „vulturilor”.

Benfica a controlat prima repriză, însă nu a reuşit eşenţialul: să marcheze. În schimb, gazdele au marcat prin Pinho, după o pasă de la Nanu, dar reuşita nu a fost validată.\ după intervenţia VAR.

Repriza secundă a fost de coşmar pentru echipa din Lisabona. Mai întâi, Nanu a centrat perfect în faţa porţii, iar Correa a reluat din apropiere, imparabil, pentru 1-0, în minutul 74. Şi tot Nanu a oferit un nou assist, de această dată lui Pinho, care majorat diferenţa din minutul 78. Joel a marcat şi el pentru 3-0, în minutul 90, dar VAR a anulat golul pe motiv de ofsaid. 

După acest eşec, Benfica rămâne pe locul secund cu 64 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Porto. Doar că „dragonii” au un meci mai puţin jucat, iar în cazul în care se vor impune în această seară, pe terenul lui Pacos de Ferreira, se vor distanţa la 6 puncte. Pacos de Ferreira - Porto se vede în exclusivitate, în această seară, de la 23.15, în direct pe Look Plus.

 

 

13 partide 2 victorii

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri