Ultima oră
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon

VIDEO | Spectacol în Arabia Saudită! Remiză cu 8 goluri pentru trupa lui Cristiano Ronaldo

Arabia Saudita Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40169/21509161/1/profimedia-0850697539-1.jpg

Al Nassr a remizat pe teren propriu cu Al Hazem, scor 4-4, într-un meci de senzaţie ce a făcut parte din runda cu numărul 22 din campionatul Arabiei Saudite.

Cu Cristiano Ronaldo suspendat, Al Nassr a deschis scorul în minutul 31, după o lovitură de la 11 metri transformată de Talisca. Oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 53, însă Talisca şi-a adus din nou echipa în avantaj, în minutul 61.

Avantajul gazdelor a durat doar 5 minute, Al Hazem reuşind să egaleze din nou în minutul 66, prin Toze.

Cinci minute mai târziu, brazilianul Talisca şi-a trecut în cont "hatt-trickul" şi a marcat pentru 3-2, însă Al Nassr s-a văzut egalată pentru a treia oară în această partidă, când Selemani a înscris pentru 3-3. 

În minutul 90+4, Sadio Mane, fostul jucător al lui Liverpool, şi-a adus din nou echipa la conducerea meciului. Totul părea rezolvat de gazde, dar Al Hezam a marcat ultimul gol al meciului în minutul 90+9, smulgând o remiză in-extremis de pe terenul lui Al Nassr.

S-a terminat 4-4, într-o partidă în care deciziile importante au fost luate cu ajutorul tehnologiei VAR.

Al Nassr ocupă locul secund în campionatul Arabiei Saudite. Pentru trupa lui Cristiano Ronaldo urmează duelul din Liga Campionilor Asiei, cu Al-Ain, iar în campionat vor întâlni pe Al-Raed.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arabia Saudita

Ultimele articole Toate articolele