Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

VIDEO | SUAREZ A REVENIT CU O DUBLĂ DE SENZAŢIE ŞI BARCELONA S-A DISTRAT CU VALENCIA

La Liga Publicat pe 15 sep 2019
mail-share icon Email

Barcelona s-a impus clar în faţa Valenciei, 5-2, într-un meci din etapa a 4-a din La Liga şi urcă pe locul 4 în La Liga. În direct pe LOOK SPORT, catalanii au început excelent, iar Fati a deschis scorul încă din minutul 2, după care De Jong a dus scorul la 2-0, doar cinci minute mai târziu.

Chiar dacă francezul Kevin Gameiro a redus din diferenţă în minutul 27, repriza a doua le-a aparţinut gazdelor. Pique (minutul 51) şi Suarez, în minutele 61 şi 82 au dus scorul la 5-1, iar Gomez a mai salvat din onoarea gazdelor în ultimele secvenţe ale jocului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele