Ultima oră
Fiorentina - West Ham 1-2. Englezii câştigă un trofeu istoric, după ce au marcat golul victoriei în minutul 90. Trofeul Conference ajunge în Anglia Fiorentina - West Ham 1-2. Englezii câştigă un trofeu istoric, după ce au marcat golul victoriei în minutul 90. Trofeul Conference ajunge în Anglia
Roland-Garros ǀ Cara Meşter şi Mihai Coman, eliminaţi în turul doi la dublu junioare, respectiv dublu juniori Roland-Garros ǀ Cara Meşter şi Mihai Coman, eliminaţi în turul doi la dublu junioare, respectiv dublu juniori
Transfer pe axa FCSB - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a convins să vină în Bănie, iar MM Stoica a dezvăluit motivul: ”Are cine să îl înlocuiască!” Transfer pe axa FCSB - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a convins să vină în Bănie, iar MM Stoica a dezvăluit motivul: ”Are cine să îl înlocuiască!”
FOTO & VIDEO ǀ Fani ai Fiorentinei, arestaţi la Praga înaintea finalei Conference League FOTO & VIDEO ǀ Fani ai Fiorentinei, arestaţi la Praga înaintea finalei Conference League
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland-Garros Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland-Garros
ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE

VIDEO | Suporterii nu l-au iertat pe Messi şi l-au fluierat. PSG, victorie la scor cu Ajaccio

PSG Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21124017/1/profimedia-0775686405.jpg

Paris Sant-Germain a învins, sâmbătă, cu scorul de 5-0, formaţia Ajaccio, în etapa a XXXV-a a campionatului Franţei.

Golurile au fost marcate Ruiz (22), Hakimi (32), Mbappe (47) şi (54) şi Youssouf (73-autogol).

În urma acestui rezultat, Ajaccio a retrogradat în Ligue 2.

Sâmbătă seară, Lionel Messi a fost fluierat de o parte a publicului şi aplaudat de alta.

Radu Banciu îl pune la zid pe Messi

Lionel Messi a vizitat Arabia Saudită, la începutul săptămânii, pentru a-şi onora contractul de sponsorizare cu Biroul Saudit de Turism.

Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri, pe reţelele de socializare, după ce a călătorit în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Suspendat de gruparea pariziană, Lionel Messi a postat pe contul său de Instagram un mesaj video în care îşi cere scuze.

Totuşi, Radu Banciu nu a fost impresionat de scuzele lui Lionel Messi. Jurnalistul susţine că nu este posibil să primeşti 3 milioane de euro pe lună şi să uiţi că ai antrenament. 

Jurnalistul Prima Sport l-a adus în discuţie şi pe Cristiano Ronaldo, care a confundat ţara unde evoluează cu Africa de Sud. 

”A zis: a, îmi pare rău, eu nu ştiam. La 3 milioane de euro pe lună, nenorocitule, tu nu ştiai că ai atrenament? Ţi-au dat ăia 3 de milioane de euro pe lună ca să îi reprezinţi.

Tu care eşti un analfabet. Ce să reprezinţi? Tu nici nu ştii unde e Arabia Saudită pe hartă. Cum a făcut Ronaldo. I-a confundat cu Africa de Sud tembelul ăla când s-a dus.

Cine are dreptate? Noi sau puritani ăştia de la TV care vin îmbrăcaţi la costume să vorbească de ei în termeni elogioşi?”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele