Ultima oră
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid

VIDEO | TEJA JUBILEAZĂ DUPĂ VICTORIA CU FCSB. CUM ÎŞI EXPLICĂ GESTUL DIN FINAL

Video Publicat pe 19 aug 2019
mail-share icon Email

Poli Iaşi s-a impus la Piteşti, în faţa vicecampioanei (2-1), iar antrenorul moldovenilor, Mihai Teja a jubilat la final. Tehnicianul a arătat spre cer, iar apoi şi-a explicat gestul, într-un scurt interviu acordat pentru Look PLUS.

„Am făcut acest gest pentru că ne-a ajutat Dumnezeu foarte mult, ne-a ajutat să câştigăm acest meci. E lucrul cel mai important pentru noi, credinţa”, a explicat Teja, după care a continuat.

„Sunt mândru că antrenez acest grup de băieţi minunaţi, sper să continuăm tot aşa. I-am dominat fizic pe cei de la FCSB. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au venit până la Piteşti pentru a ne susţine. Suntem o familie şi asta contează”, a mai afirmat tehnicianul, care a negat că din punctul său de vedere a fost o revanşă în faţa fostei sale echipe, FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele