Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Un fan al lui Jose Mourinho, invitat la masă de portughez după ce a stat o săptămână la intrarea în baza de pregătire a Romei

AS Roma Publicat pe 4 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20592374/1/mourinho.jpg

Un fan al tehnicianului Jose Mourinho a fost invitat de portughez la masă în baza de pregătire a clubului AS Roma, după ce a stat o săptămână în faţa centrului cu un mesaj de “La mulţi ani” pentru antrenor.

Marco a făcut deplasarea de la Palermo la Roma pentru a-i ura la mulţi ani tehnicianului, el spunând că este fanul portughezului de când acesta a ajuns la Chelsea după ce a câştigat Liga Campionilor cu Porto.

Jose Mourinho a împlinit 59 de ani la 26 ianuarie. Marco a stat timp de o săptămână la intrarea în baza de pregătire a AS Roma, cu un mesaj pentru Mourinho pe un banner pus pe maşina sa. În cele din urmă, el a fost invitat în bază şi a fost surprins că acolo îl aştepta chiar Jose Mourinho.

El a ajuns la restaurantul din bază şi a fost invitat la masă cu Mourinho şi cu staful acestuia. Fanul a avut şansa de a discuta cu idolul său, a-l îmbrăţişa şi a primi un autograf de la acesta.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele