Ultima oră
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”

VIDEO | Un nou gest de neconceput făcut de Benoit Paire, chiar în faţa arbitrului, la un turneu ATP din Argentina

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20047451/1/pai.jpg

Benoit Paire şi-a ieşit din minţi în timpul partidei cu argentinianul Francisco Cerundolo, pierdută cu scorul de 6-4, 3-6, 1-6. Evenimentul s-a produs în cadrul turneului ATP de la Buenos Aires.

Mai întâi, în setul secund a cerut examinarea unei mingi, arbitrul a coborât să vadă urma de pe zgură, după care tenismenul francez a scuipat pe locul cu pricina. Paire nu s-a potolit şi a cedat pshic, în finalul partidei, la 5-1 pentru adversar a făcut non-combat şi a făcut două greşeli intenţionate la ultimul serviciu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele