Ultima oră
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor

VIDEO | Verona - Lazio 0-1. Ştefan Radu a dat pasa de gol, în minutul 90+2

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20111000/1/profimedia-0603467933.jpg

Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, a câştigat meciul din deplasare cu Verona, scor 1-0, în etapa cu numărul 30 din Serie A, pe looksport.ro/ppv3. Fundaşul român a dat pasa de gol pentru reuşita lui Sergej Milinkovic-Savic, din minutul 90+2.

Meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate, dar Milinkovic-Savic a dat lovitura în prelungiri. Ştefan Radu a centrat din stânga, iar mijlocaşul sârb a înscris cu o lovitură de cap.

Lazio a avut un gol anulat în minutul 47. Caicedo a trimis mingea în poartă, dar reuşita nu a fost validată, după consultarea sistemului VAR.

Lazio are 4 victorii consecutive în Serie A şi continuă lupta pentru un loc de cupe europene.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20111000/2/clasament-lazio.jpg

Fundaşul român Ştefan Radu (34 de ani) este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio Roma – 403. De curând, Radu a doborât recordul deţinut de către fundaşul italian Giuseppe Favalli.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele