Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

VIDEO ǀ Victorie dramatică pentru AS Roma. Succes în ultimele minute cu Genoa

AS Roma Publicat pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

AS Roma a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Genoa, în etapa a XIII-a a campioantului italian Serie A.

A marcat: Afena-Gyan '82 şi '90+4.

În urma acestui rezultat, AS Roma ocupă locul 5, cu 22 de puncte, după Napoli şi AC Milan, care au acumulat câte 32 de puncte, Inter, 28 de puncte şi Atalanta, 25 de puncte.

Genoa ocupă locul 18, retrogradabil, cu nouă puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele