Ultima oră
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”

Viorel Moldovan nu crede în ”noul CFR” după ce a văzut meciul cu Poli Iaşi: ”Care schimbare? Ai dat 4 şuturi şi ai marcat 2 goluri. Poate au sechele din trecut!” | VIDEO EXCLUSV

CFR Cluj Publicat pe 16 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21257773/1/captura-ecran-990.png

Echipa CFR Cluj a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Politehnica Iaşi, în prima etapă din Superligă, şi a devenit lider în clasament.

Meciul de la Cluj a început cu un gol anulat formaţiei oaspete, în minutul 4. Andrei Gheorghiţă a profitat de o eroare uriaşă din defensiva clujenilor şi a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru ofsaid. În minutul 12, gazdele au deschis scorul.

A fost o centrare a lui Camora, de pe partea stângă, iar Bîrligea a reluat din careul mic mingea respinsă de portarul Jankov. Clujenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 28 (Cvek) şi 45+5 (Jefte Betancor), dar au mai înscris doar o singură dată, în minutul 49, prin Cristian Manea.

CFR a jucat apoi la rezultat, iar ieşenii nu au fost în stare să desfacă apărarea echipei lui Mandorlini. Clujenii au câştigat cu 2-0 şi sunt lideri în Superligă, cel puţin până duminică.

La finalul meciului, Viorel Moldovan a analizat jocul CFR-ului. El nu a fost impresionat de stilul impus de Andrea Mandorlini în Ardeal şi a susţinut că jucătorii au acelaşi stil ca în mandatul lui Dan Petrescu. 

”Care schimbare? Ai dat 4 şuturi şi ai marcat 2 goluri. Poate au sechele din trecut!”

”Da, au mulţi jucători noi, dar să îmi spui că s-a văzut o schimbare... Ce schimbare, când tu dai golurile cum le dai. Nu prea mi s-a părut aerisit stilul de joc.

Poate au rămas cu anumite sechele. Statistica e favorabilă celor de la Iaşi, ai fost pragmatică tu, CFR, astăzi. Ai dat 4 şuturi şi ai marcat 4 goluri”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele