Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone

”Vom vedea ce mi se va propune”. Gabi Torje devine liber de contract în vară şi a anunţat unde vrea să joace

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21533675/1/torje.jpg

Gabriel Torje (34 de ani) şi-a stabilit planurile de viitor. Experimentatul fotbalist se află în prezent la Concordia Chiajna. El a semnat cu formaţia din Liga 2 în septembrie 2023.

Torje devine liber de contract în vară. Nu exclude varianta de a continua la ilfoveni, însă prioritar pentru acesta e revenirea în străinătate.

”A fost o discuţie atunci în iarnă, însă nu s-a concretizat. Când am venit, am vorbit cu domnul Tănase şi i-am spus că dacă voi avea o ofertă financiară ok, voi pleca în străinătate. El atunci m-a înţeles, în iarnă nu a fost discuţia de plecat. Mi se va termina contractul, vom vedea ce mi se va propune, dacă mai sunt dorit acolo, dacă nu mai sunt”, a spus Torje, pentru Digi Sport.

Gabriel Torje a bifat în CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor şi Ankaraspor.

Mijlocaşul în vârstă de 34 ani, a adunat în tricoul echipei naţionale a României 57 de selecţii, reuşind să înscrie 12 goluri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele