Ultima oră
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor

Vor fi naturalizări la naţională? Răspunsul lui Mirel Rădoi la întrebarea care macină iubitorii fotbalului românesc

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19415357/1/vlcsnap-2018-11-14-18h23m16s231.png

Mirel Rădoi a răspuns la o întrebare foarte frecventă în ultimii ani, cu privire la echipa naţională. Proaspătul selecţioner este deschis la naturalizarea unor jucători din Casa Liga 1, însă doar în anumite condiţii.

Fundaşul celor de la CFR Cluj, portughezul Mario Camora a fost unul dintre cele mai vehiculate nume care ar putea evoluea în curând sub ”tricolor”.

"Atât Camora, cât şi ceilalţi trebuie ca ei să îşi termine problema cu actele. Degeaba iau în calcul în momentul de faţă, am găsit fundaş stânga, îl iau pe Camora şi până în septembrie el nu are situaţia terminată.

O parte dintre jucătorii străini care pot fi naturalizaţi ştiu că noi îi dorim", a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri