Ultima oră
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova

Vor o nouă minune! CFR Cluj - Sevilla, de la 19:55, LIVE pe Look Plus, în 16-imile Europa League

CFR Cluj Publicat pe 20 feb 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19272165/1/cfr-cluj-1.jpg

CFR CLUJ - SEVILLA, ÎN DIRECT PE LOOK PLUS de la 19:55. Echipele probabile

  • CFR Cluj: Arlauskis - Burcă, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Hoban - C. Deac, L. Traore, Omrani
  • FC Sevilla: Vaclík - Jesus Navas, S. Gomez, D. Carlos, Reguilon - F. Vazquez, Fernando, Banega - Suso, En-Nesyri, Ocampos

Clujul se pregăteşte de un nou meci mare în cupele europene, iar arena din Gruia e pregătită de o nouă minune marca Dan Petrescu în confruntarea cu Sevilla. CFR Cluj a depăşit aşteptările tuturor prin calificarea în primăvara Europa League dintr-o grupă extrem de dificilă, însă ardelenii nu vor să se oprească aici.

Echipa lui Dan Petrescu primeşte vizita Sevillei, echipă care a câştigat de trei ori la rând competiţia în perioada 2014-2016.

CFR nu merge atât de bine pe cât şi-ar fi dorit în 2020. Clujenii au câştigat un singur meci, cel cu FCSB (1-0, în Gruia) şi se pregătesc să primească vizita Sevillei într-o formă nu foate bună din punct de vedere al rezultatelor. Vestea bună pentru CFR CLuj e că nici FC Sevilla nu trece printr-un moment foarte bun de formă. Andaluzii antrenaţi de Julen Lopetegui n-au câştigat de patru meciuri în competiţiile interne, ultima dată remizând cu ultima clasată din La Liga, 2-2 cu Espanyol.

Pentru Dan Petrescu, meciul de joi seară are o însemnătate aparte, în condţiile în care va avea în faţă echipa pe care reuşea să o învingă în urmă cu mai bine de 10 ani în grupele Ligii Campionilor, cu Unirea Urziceni (1-0).

Sevilla e însă o veritabilă specialistă a acestei competiţii, cu nu mai puţin de cinci trofee Europa League în palmares, cucerite în perioada 2006-2016.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele