Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

Alexandru Vagner a murit! Unde a jucat şi prima reacţie a familiei

Superliga Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20874367/1/alenxadru-vagner.jpg

Fotbalistul Alexandru Vagner a murit la 33 de ani! Trecut pe la echipe precum Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, Forex Braşov, FC Braşov sau FCM Târgu Mureş, Vagner suferise un infarct în urmă cu mai bine de o săptămână, când se antrena cu o formaţie din Liga 4 Braşov.

M-au sunat în această dimineaţă de la spital să-mi spună că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora lui Alexandru Vagner, pentru Monitorul Expres. E o veste şocantă, pentru că Vagner voia să revină în fotbal în iarna aceasta, la Inter Cristian, formaţie din Liga a 4-a Braşov. A început pregătirile cu echipa, iar în urmă cu 10 zile, la un antrenament, s-a prăbuşit pe teren.

A fost internat la spital în urma problemelor de ordine medical acuzate, dar vineri, 30 septembrie, medicii i-au anunţat familia că a decedat.

Alexandru Vagner voia să revină în fotbal. Se retrăsese în 2018 

Alexandru Vagner se retrăsese din fotbal în 2018, când s-a apucat de poker. La patru ani distanţă avea de gând să revină în sportul care l-a făcut cunoscut. În prima ligă, Vagner a adunat peste 100 de meciuri şi a marcat un gol.

A evoluat doar în România de-a lungul carierei fostul fundaş lateral, iar ultima dată, în 2018, jucase pentru SR Braşov.

Alexandru Vagner s-a născut la Azuga, la 19 august 1989.

Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit, ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! În 2017 eram sub contract cu Concordia Chiajna, iar Cornel Ţălnar mă suna insistent să vin la FC Braşov, în Liga 2.

Am acceptat să merg la Braşov, după ce semnasem prelungirea contractului cu un an cu Concordia. Doar că preşedintele celor din Ilfov, Cristi Tănase, nu a mai înregistrat contractul! Am luat o ţeapă cu salariul pe un an. Episodul Braşov mi-a pus capac. Am renunţat la contract şi am trecut totul la pierderi.

Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei, dacă vreau să-mi iau concediu, nu trebuie să fac cerere. Pot spune că sunt fericit, pentru că acum pot să fac lucruri pe care nu mi le permiteam atunci când jucam fotbal. Nu regret decizia luată de a renunţa la fotbal. Chiar deloc. A fost o perioadă frumoasă, dar gata, am început o nouă etapă în viaţa mea”, spunea Alexandru Vagner în momentul în care îşi oprea cariera de fotbalist, în 2018.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele