Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Anghel Iordănescu îl readuce cu picioarele pe pământ pe Florinel Coman. Mesaj pentru Gigi Becali: "Să uite de aceşti bani!"

FCSB Publicat pe 3 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20802832/1/coman-fb.jpg


Anghel Iordănescu îl readuce cu picioarele pe pământ pe Florinel Coman. Fostul mare jucător şi antrenor al naţionalei îi transmite lui Gigi Becali să uite de preţutile fantasmagorice pe care le cerea în trecut şi îl sfătuieşte pe atacant să muncească mai mult.
 
Autor al unui gol esenţial pentru FCSB în meciul cu Saburtalo, Coman nu a mai marcat în prima ligă a Românii de 19 luni, dar tot a primit banderola de căpitan. Un rol care-l responsabilizează şi mai mult şi care ar trebui să-l transforme într-un lider. Pentru Anghel Iordănescu, singurul mod în care Coman se poate ridica la nivelul aşteptărilor e prin muncă şi seriozitate:
 
"În primul rând, «Mbappe», aşa cum este alintat de patron, de tribună, trebuie să devină din nou Coman. Să-şi pună ordine în viaţa privată. Să nu uite un lucru! Talente avem în fotbal, dar fotbalul înseamnă muncă, muncă, disciplină, seriozitate, lucruri pe care nu le poţi abandona. Patronul să uite de cele 120 de milioane, 80 de milioane, să aprecieze cei care vor să-l cumpere cât valorează. Şi dacă vrea să mai negocieze, să facă asta la vânzare", a spus Iordănescu senior, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele