Ultima oră
Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Barasab Panduru, discurs apăsat la adresa FCSB: ”Vezi? Aici nu te-ai gândit deloc la spectatori, la suporteri, la oamenii care se uită”

FCSB Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20120223/3/panduru.jpg

Basarab Panduru a pus la punct FCSB, pentru strategia pe care liderul camionatului a abordat-o în Supercupa României, cu CFR Cluj. Fostul fotbalist şi antrenor nu îşi explică faptul pentru care bucureştenii au făcut cinci schimbări la pauza jocului. Dintr-un punct de vedere, lui Basarab Panduru i se pare chiar lipsă de respect faţă de fanii FCSB-ului.

FCSB i-a introdus pe teren, la startul reprizei a doua, pe Creţu, Perianu, Istrate, Şut, şi Radunovic şi au fost scoşi Oaidă, Oct. Popescu, Tănase, Moruţan şi Vînă.

Nu am înţeles de ce 5 schimbări la pauză. La un moment dat, Panţîru s-a accidentat, puteai să rămâi în inferioritate, ei ştiu mai bine. Vezi? Aici nu te-ai gândit deloc la spectatori, la suporteri, la oamenii care se uită.

Pentru că ei aşteptau un trofeu, cei la FCSB. Dar au zis: ”bă, dacă nu câştig niciun ban, nu mă intereseaz şi e mai important campionatul”. Ceea ce este adevărat. Dar totuşi este un trofeu”, a comentat Basarab Panduru la TelekomSport.

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

  • Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici.
  • Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele