Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Billel Omrani nu a impresionat la debutul pentru FCSB, dar Gigi Becali e sigur: ”Va fi bombă mare în playoff, va câştiga meciuri”

FCSB Publicat pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20876853/1/antrenament-oficial-fcsb-inaintea-meciului-cu-rsc-anderlecht-bruxelles-grupe-uefa-europa-conference-league-14-09-2022.jpg

Billel Omrani (29 de ani) a debutat pentru FCSB în partida cu FC Argeş, dar nu a impresionat. Nu a făcut un meci grozav, însă Gigi Becali e convins că fostul jucător al CFR-ului va reuşi să intre într-o formă foarte bună în câteva luni, iar apoi să ajute FCSB în play-off, dacă vicecampioana va ajunge acolo.

Până acum, Becali e mulţumit de evoluţiile lui Compagno, iar un nivel bun aşteaptă şi de la Omrani, considerând că va fi o ”bombă” în play-off, acolo unde FCSB tinde să se califice, iar apoi să atace primul loc.

Omrani s-a remacat prin eşecuri. Nu ai voie acolo să ratezi niciodată. Ai văzut Compagno, pac-gol! Nu are rost să discutăm despre Omrani, îi cunoaştem valoarea. Când pune piciorul pe minge e fotbalist. Trebuie să aşteptăm maximum o lună. Omrani va fi bombă mare în playoff, va câştiga meciuri,.. Încă nu este el 100%”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena

FCSB poate rata play-off-ul, în opinia lui Florin Răducioiu

FCSB a câştigat dramatic partida cu FC Argeş, de duminică seară, scor 3-2, dar play-off-ul tot este un obiectiv greu realizabil pentru formaţia patronată de Gigi Becali. Ideea a fost împărtăşită şi de Florin Răducioiu, care atrage atenţia că, pe lângă lipsa victoriilor din SuperLiga României pentru multe runde la rând, FCSB nu are nici un joc care să dea speranţe.

Răducioiu, specialist Prima Sport, a afirmat în emisiunea Fotbal Show că nu l-ar mira ca, la cum arată în acest moment FCSB, să nu prindă grupa pentru campionat şi să evolueze în grupa play-out-ului, de unde poate prinde cel mult un loc în Conference League, dar în urma barajului.

”E mare presiune pe Dică, FCSB e într-o zonă periculoasă a clasamentului. Dacă nu vor lega victoriile, două-trei victorii, FCSB va avea mari probleme după părerea mea. Jocul nu funcţionează, poate să nu prindă play-off-ul, poate intra în acea grupă a play-out-ului.

Jocul nu merge la FCSB, nu merge mai nimic, vom vedea, sunt curios”, a declarat Florin Răducioiu în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele