Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB încearcă să îl împrumute pe Dorin Rotariu de la Ludogorets

FCSB Publicat pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20758699/1/romania-serbia-liga-natiunilor-14-10-2018.jpg

FCSB îşi doreşte să obţină împrumutul lui Dorin Rotariu (26 de ani), aripa dreaptă vândută de Dinamo la Club Brugge pentru 2,2 milioane de euro în 2017, informează publicaţia Fanatik

Fotbalistul cu 10 meciuri şi un gol marcat în prima reprezentativă a României îi aparţine formaţiei Ludogorets, dar a fost împrumutat în prima parte a anului la Atromitos din Grecia.

Chiar managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, dezvăluia, recent, referindu-se la un fotbalist român, că ”vine cineva pe partea dreaptă, se discută acum”.

Adus gratis de la Astana în vara lui 2021, Dorin Rotariu nu a reuşit să înscrie decât un gol pentru campioana Bulgariei în 11 apariţii. Pentru Atromitos nu a izbutit să înscrie vreun gol în primele şase luni ale anului curent, în 12 meciuri din toate competiţiile.

”Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are nişte calităţi, are mentalitate acum. Dorin avea nişte execuţii, viteză foarte bună. 

Acum e foarte greu de spus dacă i-aş recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgeterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric şi atunci, la calităţile lui, cu siguranţă ar fi golgeterul României.”
, explica fostul mare mijlocaş Iosif Rotariu situaţia nepotului său.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele