Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Florin Tănase, Octavian Popescu şi Risto Radunovic, în pericol! Pot rata ”finala” FCSB - CFR Cluj

FCSB Publicat pe 11 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20702761/2/fcsb.jpg

FCSB riscă să abordeze meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, care poate stabili campioana, fără trei jucători de bază: Florin Tănase, Octavian Popescu şi Risto Radunovic. Aceştia au trei cartonaşe galbene, iar dacă vor vedea încă un galben în partida cu FC Voluntari nu vor putea evolua în disputa cu CFR Cluj.

Astfel, cei trei trebuie să aibă mare grijă în confruntarea cu ilfovenii, dacă vor să fie pe teren în ”finala” cu campioana României. Partida FCSB-ului cu FC Voluntari este programată sâmbătă, de la ora 21:00 şi e LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro.

Gigi Becali îşi pune baza în U. Craiova

FCSB se gândeşte la titlu în Casa Liga 1, dar are nevoie de o mână de ajutor şi din partea Universităţii Craiova, care poate încurca CFR Cluj în etapa următoare. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat că îşi pune mare încredere într-o victorie a oltenilor, chiar dacă e posibil să nu joace cu echipa standard.

U. Craiova vrea Cupa României, dar Becali e convins că oltenii pot pune probleme CFR-ului şi dacă vor juca pe teren cu rezervele, cu jucători precum Nistor, Matei, Koljic. De altfel, omul de afaceri a declarat că a vorbit cu omologul său din Bănie, care i-a spus că va trata ultimele meciuri ale sezonului cu seriozitate.

Normal (n.r. - că CSU poate câştiga cu CFR), adică, pe situaţia asta, la forma în care e Craiova, la decăderea pe care o au ei... au jucători cu experienţă, îşi pot reveni doar din punct de vedere al tăriei, dar nu ca joc.

Nici nu poţi cere să joace la 100%, ei joacă cartea lor, fiecare face cum ştie, dar să nu joace cu copiii, poate juca cu rezervele, în care am încredere. Şi care e problema? Nistor, Matei, Koljic, care e rezervă, unul din ei, Cîmpanu sau Gustavo, Căpăţînă. Au jucători cu care pot aborda, nu poţi să ceri: „Pierdeţi voi finala Cupei că sunt eu Becali”. Aşa făceam şi eu, nu poţi cere asta.

Am vorbit cu Rotaru acum două săptămâni, mi-a zis: Gigi, noi ţintim locul 2, dacă nu putem la locul 2, vom odihni câţiva pentru Cupă, pentru că vrem să jucăm finala”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele