Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Fotbalul mondial îşi pierde "Apaşul". Carlos Tevez a anunţat cănd se retrage

Fotbal Internațional Publicat pe 24 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19627991/1/carlos-tevez.jpg


Carlos Tevez a anunţat, marţi, că va pune carierei legendare în fotbal la 36 de ani. Argentinianul se va opri în acest sezon, în momentul în care echipa sa de suflet, Boca Juniors, îşi va termina aventura în Cupa Libertadores.
 
Unul dintre cei mai talentaţi atacanţi ai generaţiei sale, la doar 1.70 metri, Tevez s-a întors în Argentina natală în 2018, după aventura în China, la Shanghai Shenhua. Iar la Boca şi-a împlinit destinul: cel mai tânăr marcator din istoria clubului a devenit şi cel mai bătrân!
 
În acest moment, Boca Juniors e calificată în optimile de finală ale Cupei Libertadores, acolo unde va înfrunta Internacional, din Brazilia, într-o dublă manşă. Iar fanilor fotbalului nu le rămâne decât să spere că argentinienii vor merge mai departe pentru a-l vedea în continuare la lu\cru pe "Apaşul" care i-a încântat de-a lungul anilor.
 
Plecat în fotbalul mare de la Boca, Tevez a mai trecut pe la Corinthians, care l-a cumpărat în 2015 cu 15 milioane de euro, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus, din nou Boca Juniors şi Shanghai Shenhua, impresionând de fiecare dată atât prin calităţile de marcator, cât şi prin cele de playmaker.
 
Câştigător al medaliei de aur la Jocurile Olimpice de 2004, alături de Messi şi naţionala Argentinei, a strâns 76 de meciuri şi 13 goluri pentru "pume", iar vitrina sa de trofee e impresionantă şi cuprinde trei titluri în Premier League (două cu United, unul cu City), o Ligă a Campionilor cu United (2007/2008), două Scudetto cu Juve, cinci titluri cu Boca, dar şi Cupa Libertadores şi Cupa Intercontinentală câştigate alături de clubul de suflet. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri