Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Francezii l-au făcut praf pe Patrick Mouratoglou, în cazul Simona Halep: ”Ultimele ei declaraţii îţi dau fiori pe şira spinării. Ce surprinde e atitudinea clanului Mouratoglou”

Simona Halep Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21429157/1/mouratoglou.jpg

Antrenorul Patrick Mouratoglou este încrezător că Simona Halep va avea câştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în legătură cu suspendarea pentru dopaj şi a afirmat că se consideră vinovat pentru suplimentul contaminat oferit sportivei din Constanţa.

Jurnaliştii francezi îl fac praf pe Patrick Mouratoglou în cazul Simona Halep 

Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei de suspendare a sa pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Ea va fi audiată la începutul lui 2024, dar presa din Franţa l-a atacat dur pe Patrick Mouratoglou.

Ultimele declaraţii ale Simonei Halep îţi dau fiori pe şira spinării. Ce ne surprinde cel mai mult e atitudinea clanului Mouratoglou.

Dacă la început a ieşit public şi a apărat-o pe Halep, declarând că e inocentă, odată cu trecerea timpului se pare că nu mai e prea important cazul pentru el.

Un an mai târziu, Simona e singură. Se luptă singură să îşi salveze cariera, deşi pare tot mai clar că nu mai poate face nimic. După ce o perioadă a încercat să dea de înţeles că relaţia cu Mouratoglou e una bună.

Acum a decis să iasă în faţă şi să vorbească despre fostul antrenor. Putem spune că relaţia lor nu mai reprezintă nimic în momentul de faţă.

Despre ultimul contact cu Mouratoglou, Simona Halep s-a rezumat la a spune că ’nu am vorbit de câteva luni’. Asta spune totul!”, au notat jurnaliştii francezi.

Simona Halep merge încrezătoare la TAS 

Halep a menţionat că de ceva timp nu mai colaborează cu Academia Mouratoglou şi că au trecut mai multe luni de când a vorbit ultima dată cu Patrick Mouratoglou.

Ea a declarat că a primit multă susţinere, inclusiv din partea legendelor tenisului şi că nu a avut niciodată intenţia de a face ceva greşit sau ceva lipsit de respect faţă de tenis şi a vorbit despre argumentele pe care le va prezenta la TAS.

”Sunt două lucruri: contaminarea, cred că este un argument foarte puternic pentru mine, iar al doilea, probele de sânge. Am făcut multe analize şi toate au fost negative. Aşa că nu au găsit niciodată nimic în neregulă în sângele meu. Deci cu aceste două chestiuni sunt încrezătoare să merg şi să contest decizia TAS”, a spus Halep.

Întrebată dacă, în cazul unui verdict TAS favorabil, se va întoarce la Paris, eventual chiar pentru Jocurile Olimpice, Halep a răspuns: “Desigur, este visul meu. Ştiu că nu sunt şanse mari, dar visez, pentru că Parisul este oraşul meu de vis. Ar fi extraordinar să mă întorc pe teren, indiferent de situaţie. Tot ce-mi doresc este să fiu pe teren pentru că acolo este locul meu şi simt că vreau să o fac din nou”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele