Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Gigi Becali, reacţie dură la adresa unui apropiat: "Face preţurile jucătorilor mei, întrebaţi-l pe el!"

Superliga Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20016871/1/marcel-puscas-il-avertizeaza-pe-gigi-becali-1.png
 
Declaraţia vărului său Ioan Becali, care a înaintat o sumă între 3,5 şi 4 milioane de euro pentru transferul lui Florin Tănase, nu i-a picat prea bine lui Gigi Becali.
 
Patronul FCSB se chinuie de ceva timp să-l vândă pe Tănase pe o sumă considerabilă, iar Ioan Becali face eforturi pentru a-l transfera în Statele Unite ale Americii, acolo unde Gică Hagi îl va trimite pe Alexandru Măţan. Doar că discursul public al vărului său nu a fost pe placul lui Gigi Becali, în ciuda faptului că impresarul l-a ajutat să încaseze 11 milioane de euro din transferul lui Dennis Man la Parma:
 
"Giovanni face şi preţurile jucătorilor mei, întrebaţi-l pe el. Ăla şapte-opt milioane, ăla trei milioane, întrebaţi-l pe el dacă ştie mai bine. Nu poate să aibă Tănase preţ la ora asta, când nu sunt transferuri. Dacă ascultaţi ce zice Giovanni, întrebaţi-l pe el, nu pe mine", a declarat Gigi Becali, pentru Sport.ro.
 
”Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 - 4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite”, e declaraţia cu care Ioan Becali a stârnit reacţia dură a şefului de la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele