Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ion Ţiriac o vede pe Simona Halep drept marea favorită la câştigarea turneului de la Wimbledon

Simona Halep Publicat pe 6 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20765726/1/ognkymm0nmzhnwy2nwyzm2jjzjdhmtbhzmu2nzbmngu-thumb.jpg

Fostul tenismen Ion Ţiriac a declarat, miercuri, că teoretic Simona Halep ar trebui să câştige turneul de la Wimbledon.

El a precizat că nu va merge la finală, chiar şi în cazul calificării româncei, deoarece nu acceptă faptul că organizatorii nu i-au lăsat să participe pe sportivii din Rusia şi din Belarus.

”Am auzit că a câştigat, trebuie s-o felicităm toţi. Pe hârtie, e pe departe cea care trebuie să câştige turneul. Nu cred că poate să o bată nimeni. Poate doar să piardă singură.

Nu, nu mă duc la finală. Nu mă duc nu pentru Simona, că m-aş duce cu plăcere, dar nu sunt de acord cu faptul că nu i-au lăsat pe ruşi şi pe bieloruşi să joace. N-au nicio vină, nu vrem război niciunul dintre noi, nici ei, dar n-au nimic cu sportivii.

Simona, pe hârtie, nu are adversar, dar să nu cumva să-l piardă, s-a mai întâmplat.”, a spus Ion Ţiriac.

Simona Halep (locul 18 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a dispus cu mici emoţii, în sferturile competiţiei, în două seturi, de americanca Amanda Anisimova (locul 25 WTA), într-o partidă care a durat o oră şi trei minute.

Constănţeanca a câştigat primul set cu scorul de 6-2, iar în al doilea s-a impus cu 6-4. În al doilea act al partidei, americanca părea să revină, după ce a făcut break pe serviciul româncei şi şi-a apărat propriul serviciu. Scorul ajunsese la 5-4 pentru Halep, iar Anisimova avea 0-40 pe serviciul fostei lidere WTA. Românca s-a adunat, însă, a egalat şi a câştigat alte două mingi ce i-au asigurat prezenţa în penultimul act de la Wimbledon.

Simona Halep o va întâlni, în faza următoare, pe Elena Rîbakina (Kazahstan, locul 23 WTA). Cealaltă semifinală le va avea protagoniste pe sportiva tunisiană Ons Jabeur (numărul 2 WTA) şi nemţoaica Tatjana Maria (locul 103 WTA). Sportivele calificate în semifinale îşi asigură un premiu de 535.000 de lire sterline.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon în 2019. Halep şi-a mai adjudecat un grand slam în 2018, când s-a impus la Roland-Garros.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele