Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Marcel Puşcaş, impresionat de Andrei Cordea! Conducătorul e convins că va fi următorul transfer pe bani mulţi al FCSB-ului

FCSB Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20819030/1/cordea-fcsb.jpg

Andrei Cordea a avut o prestaţie foarte bună în repriza a doua a partidei dintre FCSB şi Chindia Târgovişte, de duminică. Confruntarea, care a fost LIVE pe Prima Sport 1, a fost câştigată de formaţia lui Nicolae Dică, scor 3-2, dar după ce la pauză a fost 2-0 pentru trupa lui Mihalcea.

Cordea a marcat două goluri, iar ultimele evoluţii l-au făcut pe Marcel Puşcaş, preşedintele clubului FC U Craiova, să afirme că mijlocaşul ar putea fi următorul transfer important al FCSB-ului, pentru o sumă de ordinul milioanelor de euro.

Îl auzeam pe domnul Becali zilele trecute vorbind despre transferurile mari pe care vrea să le mai facă - Coman şi Olaru. După părerea mea, cel mai mare transfer pe care îl va face va fi cu acest băiat, Cordea. De ce? Foarte simplu. Are patru viteze. Un lucru foarte important.

Este la viteză egal cu Mihăilă să zic, dar cu o tehnică mai bună. Jucători de tipul ăsta se caută, jucători care rezolvă problemele la 16 metri. Între 16 metri şi tuşă, acolo se câştigă jocurile. După mine, el este la ora asta jucătorul cel mai important al FCSB-ului”, a spus Marcel Puşcaş la Pro Arena.

Reacţia lui Cordea, după FCSB - Chindia 3-2 

FCSB a reuşit să învingă Chindia cu scorul de 3-2, duminică seară, pe teren propriu, după un meci în care la pauză târgoviştenii conduceau cu 2-0. Echipa lui Dică a marcat de trei ori în 11 minute. Meciul a contat pentru etapa a cincea a Superligii.

Chindia a avut un jucător eliminat încă din minutul 7, pe Neguţ, dar târgoviştenii au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri. Popadiuc (min. 22) şi Damiel Popa (min. 28) înscriind pentru oaspeţi. În minutul 48 Cordea a redus din diferenţă, înscriind din faţa porţii. Acelaşi Cordea a egalat în minutul 55 după o acţiune proprie, iar în minutul 59 Tamm a înscris cu o lovitură de cap, aducând pe FCSB în avantaj.

Reacţia lui Andrei Cordea:

A fost o primă repriză grea! La pauză Mister Nic a pus lucrurile la punct, am făcut fix ce ne-a zis el şi am întors rezultatul. Încă nu-mi dau seama ce s-a întâmplat în prima parte, probabil şi faptul că mereu vin jucători noi, trebuie să ne obişnuim între noi. Am jucat multe meciuri în ultima perioadă, dar sunt un jucător tânăr şi sunt convins că pot să joc din trei în trei zile”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele