Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

Pep Guardiola, reacţie după retragerea lui Gareth Bale. Ce a spus antrenorul lui Manchester City

Legendele sportului Publicat pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20977551/1/guardiola.jpg

Gareth Bale (33 de ani) a surprins pe toată lumea cu retragerea prematură, chiar şi pe Pep Guardiola. Antrenorul lui Manchester City a avut cuvinte de laudă la adresa galezului, a cărui carieră vorbeşte de la sine. Până la urmă, fostul mijlocaş a câştigat tot ce se putea şi a jucat la una dintre cele mai mari echipe din lume, Real Madrid.

Acum, Bale se va putea axa pe cariera din golf, sport pe care l-a practicat chiar şi înainte să se retragă din fotbal, participând chiar şi la turnee şi având rezultate apreciabile.

Ce fotbalist! A avut o carieră uriaşă şi a câştigat multe trofee şi a reprezentat Ţara Galilor de mai mult de 100 de ori.

Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic. Înainte era mai ocupat, acum poate va reuşi. O să-l invit din nou la golf”, a declarat Guardiola, potrivit Marca.

Gareth Bale s-a retras la doar 33 de ani!

Fotbalistul galez Gareth Bale a anunţat că se retrage din activitate, la doar 33 de ani. Este finalul unei cariere impresionante, în cursul căreia a câştigat de cinci ori Liga Campionilor cu Real Madrid.

Mijlocaşul ofensiv a îmbrăcat ultima oară tricoul celor de la Los Angeles FC, din Major League.

El a câştigat de cinci ori Liga Campionilor cu Real Madrd, (2014, 2016, 2017, 2018 şi 2022) şi de trei ori campionatul Spaniei (2017, 2020 şi 2022).

Internaţionalul galez a purtat tricoul naţionalei sale de 111 ori şi a marcat 40 de goluri.

 

mail-share icon Email
viewscnt