Ultima oră
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner

Simona Halep a răbufnit după ce Serena Williams a atacat-o: ”Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut!”

Simona Halep Publicat pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21319131/1/profimedia-0616929690.jpg

Simona Halep (31 de ani) a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritatea în Tenis (ITIA), în cazul scandalului de dopaj.

Serena Williams a publicat un mesaj ostentativ la adresa sportivei române pe contul său de Twitter: ”8 este o cifră mai bună”. Mesajul este o referire la finala turneului de la Wimbledon, din 2019, când Simona Halep a câştigat trofeul, după ce a învins-o pe Williams, cu 6-2, 6-2.

”Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Front Office Sports.

Halep a scăpat ieftin! Ce suspendare ceruse ITIA pentru sportivă

Chiar dacă pare o măsură drastică suspendarea pe o perioadă de patru ani, se poate spune că Halep a scăpat ieftin.

ITIA a cerut, în procesul intentat, ca românca să primească o suspendare de nu mai puţin de 6 ani, conform Eurosport.

”ITIA a cerut ca rezultatele doamnei Halep să fie şterse începând cu data de 8 martie 2022, când a fost supusă la al 44-lea test de sânge (n.r. din 56, câte i s-au făcut între augist 2013 şi martie 2023), până la data de 7 octombrie 2022, când a intrat în vigoare suspendarea provizorie.

Recunoaştem că scenariile plauzibile de dopaj includ posibile combinaţii de substanţe şi/sau metode interzise. Cu toate acestea, nu considerăm că ceea ce a fost dovedit în acest caz atinge un nivel de dopaj repetitiv sau sofisticat... O acuzaţie cheie a ITIA privind circumstanţele agravante este că jucătorul trebuie să fi folosit cel puţin 1 substanţă interzisă / metodă interzisă din martie 2022. Cu toate acestea, deşi există motive serioase de suspiciune, nu suntem convinşi că este aşa,” se arată în motivarea instanţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele