Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Simona Halep a răbufnit după ce Serena Williams a atacat-o: ”Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut!”

Simona Halep Publicat pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21319131/1/profimedia-0616929690.jpg

Simona Halep (31 de ani) a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritatea în Tenis (ITIA), în cazul scandalului de dopaj.

Serena Williams a publicat un mesaj ostentativ la adresa sportivei române pe contul său de Twitter: ”8 este o cifră mai bună”. Mesajul este o referire la finala turneului de la Wimbledon, din 2019, când Simona Halep a câştigat trofeul, după ce a învins-o pe Williams, cu 6-2, 6-2.

”Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Front Office Sports.

Halep a scăpat ieftin! Ce suspendare ceruse ITIA pentru sportivă

Chiar dacă pare o măsură drastică suspendarea pe o perioadă de patru ani, se poate spune că Halep a scăpat ieftin.

ITIA a cerut, în procesul intentat, ca românca să primească o suspendare de nu mai puţin de 6 ani, conform Eurosport.

”ITIA a cerut ca rezultatele doamnei Halep să fie şterse începând cu data de 8 martie 2022, când a fost supusă la al 44-lea test de sânge (n.r. din 56, câte i s-au făcut între augist 2013 şi martie 2023), până la data de 7 octombrie 2022, când a intrat în vigoare suspendarea provizorie.

Recunoaştem că scenariile plauzibile de dopaj includ posibile combinaţii de substanţe şi/sau metode interzise. Cu toate acestea, nu considerăm că ceea ce a fost dovedit în acest caz atinge un nivel de dopaj repetitiv sau sofisticat... O acuzaţie cheie a ITIA privind circumstanţele agravante este că jucătorul trebuie să fi folosit cel puţin 1 substanţă interzisă / metodă interzisă din martie 2022. Cu toate acestea, deşi există motive serioase de suspiciune, nu suntem convinşi că este aşa,” se arată în motivarea instanţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele