Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Simona Halep, calificare fără probleme în semifinale la WTA Bad Homburg. Duel interesant în runda următoare, cu Bianca Andreescu

Simona Halep Publicat pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20751245/1/simona-halep-bianca-andreescu-turneul-wta-28-10-2019.jpg

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Bad Homburg, din Germania, după ce a trecut de americanca Amanda Anisimova, locul 25 WTA şi favorită 6, scor 6-2, 6-1.

Simona a câştigat primul set, scor 6-2, după 25 de minute. În setul 2, Simona Halep, care reuşit 10 aşi în meci, a câştigat cu 6-1, după 30 de minute.

Pentru accederea în semifinale, Halep va primi 8.871 de euro şi 120 de puncte WTA. Adversara din semifinale va fi sportiva canadiană cu origini româneşti Bianca Andreescu, locul 63 mondial.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, când s-a impus jucătoarea din România.

În runda precedentă, Halep a trecut de Tamara Zidansek, numărul 58 mondial, scor 6-0, 6-3, iar în turul 1 a învins-o pe Katerina Siniakova, scor 4-6, 6-3, 6-4.

Raluca Olaru, eliminată în sferturi la dublu la Bad Homburg

Jucătoarele de tenis Raluca Olaru (România) şi Nadia Kicenok (Ucraina), favorite 3, au fost eliminate în sferturile de finală ale probei de dublu de la Bad Homburg (Germania).

Olaru şi Kichenok au fost învinse de perechea Oksana Kalaşnikova/Ingrid Nee (Georgia/SUA), scor 6-3, 6-4.

Premiul pentru accederea în sferturi este de 1.895 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele